Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Een luxe zeilvakantie in Zeeland

Wanneer u op zeilvakantie in Zeeland wilt zijn er twee zaken van belang: het boeken van een jacht en met een echte schipper op pad gaan. Bij Waterfront Jachtcharter wordt dit voor u heel eenvoudig. Met een aanbod aan verschillende luxe motorjachten en zeiljachten vindt u altijd een zeer goed uitgerust exemplaar. Beleef een fantastische vaarervaring met familie of vrienden en hijs binnenkort zelf het anker.

Een zeilvakantie in Zeeland begint met het boeken van een jacht

U wilt heel graag op zeilvakantie, maar beschikt niet over een jacht of vaarbewijs? Geen probleem. Bij Waterfront Jachtcharter boekt u eenvoudig het gewenste zeiljacht of motorjacht naar wens. Met behulp van de zoek & boek functie vindt u precies het schip dat aan uw eisen voldoet. Vul eenvoudig het type, de verblijfsduur, de vertrekhaven en de gewenste extra's op het schip in. Wij zoeken dan voor u in ons assortiment naar een model op maat. De jachten die wij aanbieden zijn standaard voorzien van een VIP pakket. Geniet van frisse lakens, luxe bootkussens, diverse dranken en nog veel meer.

Op zeilvakantie met vrienden of familie zonder ervaring als schipper

U bezit niet over een schip, maar misschien ook niet over een vaarbewijs? Wanneer een schip kleiner is dan vijftien meter en maximaal twintig kilometer per uur kan, mag u er zonder vaarbewijs mee op pad. Alle schepen uit ons assortiment voldoen hieraan en deze mag u dus zonder vaarbewijs huren. Zo kan uw zeilvakantie in Zeeland gewoon doorgaan met u als schipper aan boord.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bekijk ons aanbod, huur een boot en laat uw zeilvakantie in Zeeland beginnen! Heeft u nog vragen? Vul online ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u bellen naar (0) 111 672 890 of een mail sturen naar info@jachtcharter.com

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook