Openingstijden

Waterfront Jachtcharter is van april tot en met eind oktober van 09.00 uur tot en met 18.00 uur, 7 dagen in de week geopend / bereikbaar. In de winterperiode (november tot en met maart) zijn wij gesloten.

 

Omgeving

Waterfront Jachtcharter is gevestigd op het haventerrein van de luxe haven Delta Marina te Kortgene. U kunt hier gemakkelijk in en uitladen.

Delta Marina ligt rondom in het groen en is een oase van rust en gezelligheid. De haven heeft vele faciliteiten zoals een Service center, watersportwinkel, gratis douches en toiletten, gratis leenfietsen, wasmachines, tankstation, gratis Wifi, verschillende barbecue mogelijkheden, speeltuin en kinderboerderij voor de jongsten aan boord. En elke dag zijn er op bestelling verse broodjes te koop. Kijk voor meer informatie ook op www.deltamarina.nl

Tevens is er een fantastisch restaurant 't Veeruus  (Home - 't Veeruus) op de haven waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren.

 

Vaarbewijs

Voor al onze jachten is het officieel niet verplicht in het bezit te zijn van een Vaarbewijs. Uiteraard is dit wel een groot voordeel bij het huren van een jacht. Alleen als u de Westerschelde of Noordzee op gaat willen wij voor uw eigen veiligheid dat er iemand met een vaarbewijs en ervaring aan boord is.

Indien u op de Noordzee of Westerschelde wilt varen, dient u verplicht een Noordzeepakket aan boord te hebben. U kunt deze bij ons reserveren.

 

Gratis parkeren

Dat is goed geregeld!

U kunt uw auto bij ons voor de deur gratis parkeren. Mocht er nu echt geen plaats zijn dan kunt u uw auto veilig en gratis op de grote parkeerplaats aan het begin van de Veerdam parkeren. Bovendien hebben we 2 laad en losplaats parkeerplekken naast ons kantoor, waar u uw bagage in handige bagagewagentjes kunt plaatsen (€ 2,- muntje), waarmee u tot naast uw jacht kunt komen. Na het aan boord brengen van uw bagage verzoeken wij u, uw auto op het parkeerterrein aan het begin van de Veerdam te parkeren.

 

Goed verzekerd

Onze jachten zijn volledig en goed verzekerd. Het Eigen Risico begint bij € 1.000 voor de kleine jachten en loopt op tot  € 1.750 voor de grote jachten. Dit bedrag dient als waarborg bij het inchecken te worden voldaan. Dit kan in contanten per PIN, of met een America Express autorisatie worden voldaan.

Deze autorisatie wordt na afloop van uw vaarvakantie weer geannuleerd als u de boot zonder schade of gebreken heeft ingeleverd. Er wordt alleen 4% extra geautoriseerd, omdat dit de kosten zijn die ons worden berekend door de creditcard maatschappij in het geval wij de waarborg moeten verrekenen. Als u geen schade maakt kost het u dus niets extra.

Wilt u uw Eigen Risico verzekeren of een reisverzekering afsluiten? Dan verwijzen wij u graag naar Watersport particulier - Kuiper Verzekeringen . Een aanvraag formulier is eerder aan uw huurovereenkomst bevestiging toegevoegd.

 

Compleet uitgeruste jachten

Al onze jachten zijn standaard zeer compleet uitgerust. Alle waterkaarten van het direct vaargebied en almanak deel 1 en 2 zijn aan boord. Verder beschikken al onze schepen over: Kaartplotter/GPS, marifoon , kompas, zwemvesten, verrekijker, verbanddoos, kookgerei, serviesgoed.

Bij uw aankomst zijn alle bedden compleet opgemaakt en er ligt een keukendoek / theedoek, badhanddoeken, luxe toilet artikelen en een service pakket voor u klaar.

Een welkomspakket zal bij het inschepen niet ontbreken!

En dit alles zonder meerprijs!

 

Huisdieren 

Huisdieren zijn op onze jachten in principe niet toegestaan omwille van hygiëne. Op een aantal jachten worden in overleg met de eigenaar alleen kleine honden/huisdieren toegestaan. De extra kosten voor o.a. schoonmaak hiervoor bedragen € 60,- tot €100,-.

 

Verhinderde aankomsttijd

Bent u verlaat? Neem dan contact met ons op, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Komt u na sluitingstijd? Geen probleem uw jacht staat open. U kunt dan echter niet vertrekken uit de haven, omdat de borgsom nog niet voldaan is en er geen instructie is gegeven. De borgsom kunt u de volgende ochtend vanaf 09.00 uur op ons kantoor betalen, vervolgens krijgt u van ons de “jacht” instructie.

 

Inchecken

Op uw Huurovereenkomst staat de datum en tijd vermeld voor het inchecken. U kunt eerder komen, maar wij kunnen u niet garanderen dat u eerder aan boord kunt. U wordt wel bij onze receptie ingecheckt, u voldoet de waarborgsom (Eigen Risico) en er wordt met u een tijdstip tot inschepen afgesproken. In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze heerlijke terras en genieten van onze prachtige haven.

Ook het restaurant 't Veeruus is vanaf 11.00 uur voor u open. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch of een lekkere tussendoortje.

 

Welkom aan boord

Het is zover u gaat samen met 1 van onze medewerkers naar uw luxe jacht. U krijgt de tijd om uw jacht te verkennen en uw bagage aan boord van uw luxe jacht te brengen. Later op een afgesproken tijdstip krijgt u van 1 van onze medewerkers een “jacht” instructie aan de hand van het boordboek. Indien u niet geheel zeker bent van uw vaarcapaciteiten raden wij u aan een vaarinstructie met uw jacht van minimaal 3 uur bij ons af te nemen. Wij vragen u dit minimaal 5 dagen van te voren aan ons melden? Dit i.v.m. inplannen van onze vaste instructeurs.

Wilt u ontzorgd worden, dan is het mogelijk om tijdens uw vaarvakantie een schipper te huren.

 

Pech of vragen onderweg

Waterfront Jachtcharter is in het verhuurseizoen voor vragen en/of melden van problemen/storingen 7 dagen per week bereikbaar. (9.00 uur tot 21.00 uur) 

Graag alleen voor spoed kunt u ons na 21.00 uur bellen. Het is goed om te weten dat wij ons best zullen doen u snel weer op weg te helpen.

 

Uitchecken

Wij verwachten van u dat u het schip weer schoon, in goede staat en op de afgesproken tijd weer inlevert. Schade door u of een ander veroorzaakt dient u direct (ook onderweg) te melden. Ook hebben wij graag dat u eventuele gebreken of andere tekortkomingen meldt. Wij kunnen dan actie ondernemen zodat de volgende huurder weer met een compleet en vooral, veilig jacht kan uitvaren.

U ontvangt uw jacht met een volle tank diesel. U dient bij terugkomst in onze haven uw jacht met volle tank bij ons in te leveren. Aftanken kunt u bij het  brandstofstation van Delta Marina. De openingstijden 08.00 uur tot 19.00 uur.

Ook uw watertank is volledige door ons gevuld met vers water. Bij uw terugkomst in onze haven, hoeft u de tanks niet te vullen. Dat doen wij voor u!

Wanneer uw jacht voorzien is van een gasinstallatie, dragen wij er zorg voor dat er een volle reserve gas tank aan boord van uw jacht aanwezig is. Wanneer een fles leeg is, geeft u dit tijdens uw terugkomst in onze haven aan ons aan. Wij zorgen dat er een nieuwe fles aan boord komt. Het gasverbruik is gratis.

 

Hoge kwaliteitszorg

Voortdurend zijn wij in de weer om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen. U kunt mede die eisen bepalen door ons feedback te geven over onze bedrijfsvoering.

Mochten er zaken zijn die voor verbetering vatbaar zijn, vertel het ons! Vul onze enquête in of laat een beoordeling op onze website achter, want alleen samen met u halen wij onze doelstelling.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook