Zeiljachten

Zeiljacht huren in Zeeland

Een zeiljacht huren in Zeeland is de ultieme manier om het prachtige gebied te verkennen. Bij Waterfront Jachtcharter kunt u een van onze luxe zeiljachten huren en genieten van een onvergetelijke vaarvakantie.

Een zeiljacht huren in Zeeland is eenvoudig

Een zeiljacht huren bij Waterfront Jachtcharter is eenvoudig. U kunt online reserveren of contact opnemen om uw reservering te maken. Er zijn een tweetal opties beschikbaar. Gaat u voor onze Hanse 355 ‘Bel Vento’ of kiest u onze Sun Odyssey 32 ‘Mahalo’. Beiden zeiljachten zijn volledig uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf op het water, inclusief slaapplaatsen, een keuken en de nodige sanitaire voorzieningen. Ontdek de tarieven en meer informatie.

Vanuit het hart van Zeeland

Kortgene, gelegen aan het Veerse Meer, is de ideale vertrekhaven voor een zeilvakantie. Dit schone en rustige vaarwater, met zijn vele eilandjes waar u gratis kunt afmeren of overnachten, spreekt zowel ervaren als onervaren zeilers aan. Voor wie wat meer avontuur zoekt, is de Oosterschelde ook binnen bereik, terwijl de echte zeilprofs de Noordzee op kunnen gaan voor lange of korte zeiltochten. Bij Waterfront Jachtcharter is er dus voor ieder wat wils.

Huur nu een luxe zeiljacht en ontdek het mooie Zeeland op een unieke manier.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook