Tarieven en informatie

 

Feestdagen     
Paas weekend  75 % Weekprijs
Hemelvaart weekend      75 % Weekprijs
Pinkster weekend 75 % Weekprijs
Fronleichnam weekend 75 % Weekprijs 
Dag verlengen (alleen in overleg op last minute basis) 10 % Weekprijs

 

Huurperiodes   
week vrijdag 16.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur 
weekend vrijdag 16.00 uur t/m zondag 16.00 uur (op verzoek ook maandagochtend 10.00 uur mogelijk) 
midweek maandag 14.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur 

 

Opties  
Noordzee pakket € 120 per set
Schipper € 200 per dag
Vaarinstructie € 150 per 3 uur
Extra linnen € 25 per set
Extra handdoeken € 10 per set
Hond € 100 per boeking
SUP € 75 per boeking

voor alle opties geldt zo lang de voorraad strekt.

Boeking

U kunt bij Waterfront jachtcharter heel eenvoudig zelf boeken door middel van ons online boekingssysteem op de Zoek & Boek button te drukken. U kunt bij ons ook een jacht via de contact button reserveren. Vergeet u niet het type zeiljacht en de gewenste vaardata aan te geven.

Kosten

Wij berekenen geen reserverings- of boekingskosten maar wel schoonmaakkosten. Dit is inclusief opgemaakte bedden, badhanddoeken en een service pakket.


U krijgt uw jacht met een volle brandstoftank mee. Voor het inleveren van elk jacht dient er te worden af getankt. Lukt u het door omstandigheden niet? Geen probleem dan doen wij het.

Hier rekenen € 50,- voor, exclusief de kosten van de brandstof.


U kunt bij ons indien gewenst een reis-, annuleringsverzekering, gevolgschade/waarborgverzekering en storm,ijsgang en mistdekking afsluiten.

Procedure

Indien u bij ons een jacht reserveert krijgt u een (op verzoek digitale) bevestigingsbrief en huurcontract toe gestuurd per e-mail. Wij verzoeken u vriendelijk het contract te ondertekenen en de extra documenten compleet in te vullen en tezamen met uw (ID) paspoortgegevens naar ons terug te mailen.

U dient de eerste 50% van de totale huursom per bank aan ons over te maken binnen 7 dagen na uw boeking. Zodra wij van u de eerste aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief. De overige 50% van de totale huursom betaald u uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de huurperiode. Op de dag van inschepen betaald u dan de waarborgsom contant, per pin of America Express autorisatie (+4% extra)

Wij verzoeken u vriendelijk om de dag voor vertrek naar onze haven ons even te bellen wanneer u denkt aan te komen. Ook bij vertraging horen wij dit graag van u.

Schoonmaken

Wanneer u weer van boord komt verwachten wij van u dat u het jacht weer schoon achterlaat. Mocht er schade zijn of andere gebreken zijn geconstateerd dan horen wij dit graag van u om een nieuwe huurder met een veilig en compleet uitgerust jacht weer te kunnen laten varen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook