Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Met een jacht op vakantie

Geniet met uw persoonlijke jacht van een welverdiende vakantie in het Deltagebied. U huurt een compleet uitgeruste jacht inclusief VIP-pakket bij Waterfront Jachtcharter. Wij ontzorgen u door perfect onderhouden schepen aan te bieden die ook zonder vaarbewijs te besturen zijn. Bekijk onze exclusieve selectie aan jachten en kies het perfecte boot voor uw vakantie. U vertrekt vanuit de vijfsterrenhaven in Kortgene, nabij Goes, in Zeeland.

Huur uw persoonlijke, luxe jacht voor een heerlijke vakantie in het binnenland

Ervaar tijdens uw vakantie met uw persoonlijke jacht volledige vrijheid op de wateren van Nederland. Zo vaart u met een jacht tijdens uw vakantie in Nederland bijvoorbeeld door de rustgevende kreekjes van de Biesbosch, langs het zoutwatermeer Grevelingenmeer of door het Hollandse Plassengebied. U kunt ook tijdens uw vaarvakantie in Nederland de Noordzee verkennen, maar hiervoor gelden verschillende eisen. Overleg met ons uw wensen en wij kunnen u voorzien van de leukste vaarroutes in Nederland. Voor iedere bestemming beschikken wij over de perfecte luxe motorboot, jacht of zeilboot.

Ontdek ons land op een nieuwe manier

Huur een luxe jacht bij ons en geniet van een volledig ontzorgde vakantie. Ontdek Nederland zoals u dat nog niet eerder heeft gedaan en geniet van diverse natuur- en vaargebieden. Heeft u een vraag over onze jachten of andere boten? Wij voorzien u graag van meer informatie. Bel naar (0) 111 672 890 of stuur uw vraag naar info@jachtcharter.com.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook