Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Luxe jacht huren

Bekijk online onze vloot om een luxe jacht te huren. Waterfront Jachtcharter is uw partner voor het huren van compleet uitgeruste jachten, motorboten en zeilboten voor een zorgeloze vaarvakantie in eigen land. U ontvangt bij ons persoonlijke begeleiding en uitgebreide vaarinstructies zodat u als kapitein uw eigen jacht kunt besturen. Geniet van de Nederlandse natuur, het weer en comfortabele luxe aan boord door een luxe jacht te huren.

Geniet van comfortabele luxe door bij ons uw eigen jacht te huren

U heeft bij ons een ruime keuze wanneer u een luxe jacht wilt huren, waaronder een boot van Linssen Yachts. Verken de Nederlandse wateren zoals het Deltagebied met uw persoonlijke jacht, motorboot of zeilboot. Overleg met ons uw wensen en wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die van toepassing zijn voor u. Aan boord van uw jacht vindt u een VIP-pakket zodat u optimaal kunt genieten van uw jachtvakantie in eigen land. Denk bijvoorbeeld aan opgemaakte bedden, bootkussens en een Nespressomachine. Vaar door Zeeland en andere schitterende vaargebieden in het land voor een onvergetelijke vakantie.

Informeer naar de mogelijkheden

Ontdek Nederland zoals u dat nog niet eerder heeft gedaan door een luxe jacht te huren. Ervaar de vrijheid en kom helemaal tot rust wanneer u bijvoorbeeld de zon ziet ondergaan vanaf uw eigen jacht. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze vloot of over de tarieven die wij hanteren. Stuur een e-mail naar info@jachtcharter.com of spreek met ons door te bellen naar (0) 111 672 890.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook