Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene 

Een luxe zeilvakantie in Zeeland

Wanneer u op zeilvakantie in Zeeland wilt, zijn er twee zaken van belang: het boeken van een jacht en met een echte schipper op pad gaan. Bij Waterfront Jachtcharter wordt dit voor u heel eenvoudig. Met een aanbod aan verschillende luxe motorjachten en zeiljachten vindt u altijd een zeer goed uitgerust exemplaar. Beleef een fantastische vaarervaring met familie of vrienden en hijs binnenkort zelf het anker.

Een zeilvakantie in Nederland begint met het boeken van een jacht bij ons in Zeeland

Wilt u heel graag uw zeilvakantie in Nederland boeken, maar beschikt u niet over een jacht of vaarbewijs? Geen probleem. Bij Waterfront Jachtcharter boekt u eenvoudig het gewenste motorjacht of zeiljacht naar wens. Met behulp van de Zoek & Boek-functie vindt u precies het schip dat aan uw eisen voldoet. Vul eenvoudig het type, de verblijfsduur, de vertrekhaven en de gewenste extra’s op het schip in. Wij zoeken dan in ons assortiment naar een model op maat. De luxe jachten die wij aanbieden zijn standaard voorzien van een VIP-pakket. Geniet van frisse lakens, luxe bootkussens, diverse dranken en nog veel meer tijdens uw zorgeloze jachtvakantie.

Op zeilvakantie binnen of buiten Nederland met vrienden of familie

Heeft u geen vaarbewijs? Wanneer een schip kleiner is dan vijftien meter en maximaal twintig kilometer per uur kan, mag u er zonder vaarbewijs mee varen. Alle boten uit onze collectie voldoen hieraan en deze mag u dus zonder vaarbewijs huren voor uw zeilvakantie in de wateren van Nederland. Zo kan uw zeilvakantie in Zeeland gewoon doorgaan met u als schipper aan boord. Vraag ons naar meer informatie.

Neem contact met ons op om uw zeilvakantie in Nederland te boeken

Bekijk ons aanbod, huur een zeilboot en laat uw zeilvakantie in Zeeland en elders in Nederland beginnen! Heeft u nog vragen over onze motorbootverhuur in Zeeland of het boeken van uw zeilvakantie? Vul online ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u bellen naar (0) 111 672 890 of een e-mail sturen naar info@jachtcharter.com.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook