Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Zeilboot huren

Wilt u een zeilboot of zeiljacht huren in Zeeland? Bekijk dan het zeilbootverhuur van Waterfront Jachtcharter, gespecialiseerd in jachtverhuur voor onder meer de Oosterschelde in het mooie Zeeland. Met de meest schone en volledig uitgeruste modellen kan uw vaarvakantie direct beginnen. Geniet van de luxe aan boord van uw zeilboot en voel u helemaal thuis. Wilt u graag een zeiljacht huren in het hart van Zeeland? Met de jachtverhuur van Waterfont Jachtcharter ervaart u een onvergetelijke vaarvakantie op de Oosterschelde of een andere prachtige locatie in Zeeland. Of u nu een ervaren zeiler bent of voor het eerst het water op gaat, wij hebben diverse vaarroutes waar u uit kunt kiezen. Ontdek wat ons zeilbootverhuur voor u te bieden heeft en huur de perfecte zeiljacht voor uw vaarreis.

Een zeilboot huren om Zeeland te verkennen

Vaar uit vanaf Delta Marina in Kortgene, nabij Goes, en ontdek het Deltagebied; een echt watersportparadijs waar u zo koers zet naar het Grevelingenmeer en het Veerse Meer. Hier bevinden zich diverse romantische eilandjes omgeven met kristalhelder zout water. Ontdek de fantastische restaurants waar u geniet van verse vis op uw bord. In Nederland heeft Zeeland daarbij de meeste zonuren, wat wel zo prettig is tijdens het varen! Met onze jachtverhuur ontdekt u de Oosterschelde en andere bezienswaardigheden op een bijzondere manier. Wanneer u een zeilboot bij ons komt huren, bent u verzekerd van het luxe VIP-pakket aan boord. Een kleine greep uit de extra’s waar u gebruik van maakt bij ons luxe zeilbootverhuur:

  • Luxe bootkussens
  • Matrasovertrekken en kussens
  • Koffie en thee
  • Gratis gasverbruik
  • Schoonmaakmiddelen voor interieur en exterieur
  • Toeristische informatie van de regio

Een luxe zeiljacht huren in Zeeland voor de mooiste vaarroutes

Kortgene aan het Veerse Meer is dé ideale vertrekhaven voor een heerlijke boottocht in Zeeland. Huur een zeiljacht via ons luxe zeilbootverhuur en ervaar het zelf. Dit schone, heldere, zoute en rustige vaarwater van 23 kilometer lang, met vele eilandjes waar u bovendien gratis kunt afmeren of overnachten, spreekt iedere watersporter aan. De ervaren zeilers kiezen voor de avontuurlijke Oosterschelde, waar ze na een korte sluispassage binnen 45 minuten zijn. De echte liefhebbers met veel ervaring, kiezen voor een lange of korte zeiltocht op de Noordzee. Kortom, voor ieder wat wils wanneer u een zeiljacht huurt bij onze zeiljachtverhuur. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Beleef een onvergetelijke vaarvakantie

De zeilboot die u in Zeeland wilt huren kiest u geheel zelf uit. Maak gebruik van de Zoek & Boek-functie en bepaal zo het type, de verblijfsduur en de vertrekhaven. Zo weet u zeker dat u precies vindt in ons zeilbootverhuur wat u zoekt. U kunt er ook voor kiezen om een zeiljacht of een luxe motorboot bij ons te huren. Mocht u nog vragen hebben, dan vult u eenvoudig ons contactformulier in. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via (0) 111 672 890 of stuur een e-mail sturen naar info@jachtcharter.com. Huur een zeiljacht en geniet van de prachtige omgeving!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook