Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Jachtvakantie

Geniet optimaal van een jachtvakantie in één van onze luxe zeiljachten. Gegarandeerd een unieke ervaring. Geniet van een aantal dagen of weken op zee en ontdek de verschillende wateren. Of u nu met de hele familie gaat of met een groep vrienden, de zeiljachten zijn compleet voorzien van alle gemakken waardoor u een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat.

Een luxe zeiljacht voor een perfecte vakantie

Met de verschillende luxe cruisers uit ons assortiment, huurt u een zeiljacht of motorjacht precies naar uw wensen. Voor maximaal vier, vijf of zelfs zeven personen vindt u altijd een zeiljacht voor de groep waar u mee op vakantie gaat. De verschillende zeiljachten zijn snel, ruim en zeer comfortabel. Kies het aantal cabines dat u wenst op het zeiljacht en geniet gedurende uw zeilvakantie van optimaal slaapcomfort. Neem op het dek van onze zeiljachten gerust even een momentje om te liggen en van de zon te genieten. Sluit uw ogen en geniet van het geluid van de slaande golven en ervaar totale ontspanning. Heerlijk!

Sportief en comfortabel zeilen

Laat uw vakantie beginnen en kies de gewenste zeiljacht eenvoudig bij ons online uit. Voor zowel sportieve als ontspannen zeiltochten bieden wij u diverse zeiljachten aan. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct. Bij vragen vult u ons contactformulier in. Liever telefonisch contact? Bel dan naar (0) 111 672 890 of stuur uw email naar info@jachtcharter.com.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook