Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Ontdek met onze bootverhuur het Veerse Meer

Bij bootverhuur Waterfront Jachtcharter huurt u luxe zeiljachten en motorjachten om al varend het Veerse Meer te ontdekken. Met een breed aanbod aan goed uitgeruste en schone jachten heeft u gegarandeerd een heerlijke vaarvakantie. Verzamel uw vrienden of familie en ontspan volledig op het water. Kies uw vaarroute en start een onvergetelijke tocht!

Kom naar onze bootverhuur, kies een jacht en ontdek het Veerse meer

Het Veerse Meer ligt in het hart van Zeeland. Hedendaags hét watersportparadijs voor zeilers, vissers en surfers. Door de bouw van de Deltadammen is dit langgerekte meer ontstaan. Meer dan 22 kilometer lang en omringd door vrij toegankelijke natuurgebieden, is het een heerlijk vaargebied. Vergeet ook zeker geen stop te maken bij Veere. Een stad met een rijk verleden en met eens in de zoveel tijd een historische markt. Vraag bij onze bootverhuur naar meer informatie over het Veerse Meer en mis niets wanneer u gaat varen! U huurt onze motor- en zeiljachten vanuit Delta Marina in Kortgene

Huur uw zeiljacht of motorjacht en vaar direct uit

Met bootverhuur Waterfront Jachtcharter toert u heerlijk comfortabel aan boord van een luxe motor- of zeiljacht over het prachtige Veerse Meer en allerlei rivieren en kanalen. Wanneer u een luxe jacht kiest, geniet u van een VIP pakket aan boord om uw route zo comfortabel mogelijk te maken. Met onder andere koffie en thee, opgemaakte bedden en schone handdoeken is uw vakantie een optimale beleving. Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in, bel ons via (0) 111 672 890 of stuur uw e-mail naar info@jachtcharter.com. Wij staan u graag te woord wanneer u met een jacht wilt gaan varen over het Veerse Meer.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook