Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Met een luxe boot op vakantie in Nederland

Huur een boot en ga op vaarvakantie in Nederland voor een ultiem gevoel van vrijheid. Op het water geniet u heerlijk van het zonnetje en de geluiden van de slaande golven. Omringd door prachtige natuur en wilde dieren geniet u van de rust. Meer aan bij verschillende steden en dorpjes voor een lunch of een kopje koffie, om vervolgens uw route te vervolgen. U hoeft Nederland niet uit om een onvergetelijke vakantie te ervaren wanneer u bij ons een luxe boot huurt.

Kies uw boot voor een vaarvakantie in Nederland

Bij Waterfront Jachtcharter verhuren wij alleen luxe boten die brandschoon zijn, vanbinnen en vanbuiten. Perfect uitgerust met alle benodigdheden nemen wij al uw zorgen uit handen. Met onze luxe motorjachten vaart u uit vanaf Delta Marina in Kortgene of Jachthaven Kempers in Leimuiden. Met ons luxe zeiljachten vaart u alleen uit vanaf Delta Marina. Vanaf daar kunt u met de boot naar wens uw vakantie beginnen met routes door heel Nederland. Wanneer u kiest voor een luxe zeiljacht zitten daar matrasovertrekken, kussens, keukenlinnen en bootkussens bij. De luxe motorjachten zijn voorzien van onder andere:

  • Handdoeken
  • Nespresso machine
  • opgemaakte bedden
  • Rituals toiletartikelen

Hijs het anker en laat uw vakantie beginnen

Kies via het online aanbod de boot van uw dromen uit om daarna uw vaarvakantie in Nederland te beginnen. Wanneer u vragen heeft, mailt u ons naar info@jachtcharter.com of vult u ons contactformulier in. Ons team is telefonisch bereikbaar via (0) 111 672 890.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook