Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene 

Motorboot huren

Wanneer u op zoekt bent naar een motorjacht of een motorboot om te huren voor een vaardag of vaarvakantie, dan heeft u een ruime keuze bij Waterfront Jachtcharter. De verschillende motorboten zijn voorzien van complete luxe en maken uw dag op het water onvergetelijk. Ontdek Zeeland op een nieuwe manier en geniet onbezorgd op uw eigen boot of jacht. Een unieke ervaring die u niet snel meer zult vergeten.

Uw luxe motorjacht of motorboot huren voor een heerlijke dag op zee

Wanneer u een luxe motorjacht of motorboot wilt huren, vertrekt u vanuit onze haven in Kortgene. Vanuit hier heeft u de mogelijkheid om Zuid-Holland, Zeeland en Brabant te bereiken. Wij geven u graag advies over de mooiste vaarroutes langs Nederland wanneer u een motorboot komt huren. Vaar uit in complete luxe en zonder zorgen. Onze motorboten zijn namelijk voorzien van een VIP pakket om uw vakantie optimaal te kunnen beleven. Standaard zijn deze voorzien van onder andere:

  • Gratis gasverbruik
  • Theebox met diverse soorten thee
  • Nespresso apparaat met een starterset cups
  • Opgemaakte bedden
  • Badhanddoek en douche handdoek per persoon
  • Luxe Rituals bad/douche set

Start uw vaarvakantie in luxe

Naast het standaard VIP pakket is het mogelijk om nog andere opties bij te bestellen. Zo mist u niets tijdens uw zeilvakantie in Zeeland. Wilt u graag een motorjacht of luxe motorboot huren, maar heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in of mail naar info@jachtcharter.com. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via (0) 111 672 890. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook