Luxe motorboot

Geniet van de vrijheid op het water, de rust en de ruimte door een luxe motorboot uit ons assortiment te huren. Met diverse modellen voor verschillende groepen vindt u altijd een luxe motorboot in onze verhuur die bij uw wensen past. Vaar uit vanuit Kortgene in Zeeland of vanuit onze tweede vestiging in Leimuiden. Vanuit hier ontdekt u eenvoudig het verbluffende Groene Hart van Nederland.

Kom tot rust of geniet van verschillende activiteiten vanaf een luxe motorboot uit onze verhuur

Bij Waterfront Jachtcharter weten we precies hoe we u een onvergetelijke tijd op het water kunnen bezorgen. Wij hebben namelijk een luxe motorboot in de verhuur. Wanneer u een luxe motorboot bij ons komt huren, bent u van alle gemakken voorzien. De luxe motorboot die u kunt huren uit onze verhuur, is standaard voorzien van een vijfsterren VIP-pakket. Wat dit inhoudt? Een hele hoop luxe! We informeren u graag over alles wat hier bij komt kijken en geven u hierbij alvast een aantal voordelen waar u dan gebruik van maakt:

  • Opgemaakte bedden
  • Nespresso apparaat met een starterset cups
  • Theebox met diverse soorten thee
  • Luxe Rituals bad-/ doucheset
  • Badhanddoek en douchehanddoek per persoon
  • Vaarkaarten van de regio
  • Toeristische informatie over de regio

Uw luxe motorjacht huren zonder vaarbewijs

Wanneer u een luxe motorjacht wilt huren, is het altijd verstandig om al wat vaarervaring te hebben. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer er op het water het een en ander van u gevraagd wordt. Het is echter wel mogelijk om onze luxe motorjachten zonder vaarbewijs te huren, aangezien deze niet langer zijn dan vijftien meter of sneller kunnen dan twintig kilometer per uur. Kies een mooie, luxe motorjacht uit onze verhuur en geniet op het water in Zeeland.

Bekijk ons ruime aanbod boten

Naast een luxe motorjacht hebben wij ook zeiljachten in de verhuur. Zo kunt u kiezen om een mooie motorboot of zeilboot te huren. U kiest zelf wat uw vaarroute wordt, natuurlijk geven wij u graag tips over de vele vaargebieden. In Zeeland is er namelijk zo veel moois te zien, dat wij u met onze bootverhuur in Zeeland graag een mooie ervaring geven.

 

Vraag ons team naar meer informatie

Naast het standaard VIP-pakket huurt u bij ons ook een tafel BBQ, vouwfietsen en nog veel meer. Ontdek nu alle mogelijkheden en kom uw luxe motorboot bij ons huren. Neem contact met ons op door te mailen naar info@jachtcharter.com of te bellen naar (0) 111 672 890. Ook vult u ons contactformulier in wanneer u meer informatie wenst.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook