Luxe motorboot

Geniet van de vrijheid op het water, de rust en de ruimte door een luxe motorboot uit ons assortiment te huren. Met diverse modellen voor verschillende groepen vindt u altijd een luxe motorboot in onze verhuur die bij uw wensen past. Vaar uit vanuit Kortgene in Zeeland of vanuit onze tweede vestiging in Leimuiden. Vanuit hier ontdekt u eenvoudig het verbluffende Groene Hart van Nederland.

Kom tot rust of geniet van verschillende activiteiten vanaf een luxe motorboot uit onze verhuur

Bij Waterfront Jachtcharter weten we precies hoe we u een onvergetelijke tijd op het water kunnen bezorgen. Wij hebben namelijk een luxe motorboot in de verhuur. Wanneer u een luxe motorboot bij ons komt huren, bent u van alle gemakken voorzien. De luxe motorboot die u kunt huren uit onze verhuur, is standaard voorzien van een vijf sterren- VIP pakket. Wat dit inhoudt? Een hele hoop luxe! We informeren u graag over alles wat hier bij komt kijken en geven u hierbij alvast een aantal voordelen waar u dan gebruik van maakt:

  • Opgemaakte bedden
  • Nespresso apparaat met een starterset cups
  • Theebox met diverse soorten thee
  • Luxe Rituals bad/douche set
  • Badhanddoek en douche handdoek per persoon
  • Vaarkaarten van de regio
  • Toeristische informatie over de regio

Bekijk ook eens onze andere verhuurmogelijkheden

Heeft u interesse in het huren van een boot, maar is een motorboot niks voor u? U kunt in Zeeland ook diverse andere boten en jachten bij ons huren. Zo huurt u een mooi jacht, zoals een luxe motorjacht. Of kies voor een mooi zeiljacht om heerlijk uit te waaien op het water in Zeeland.

Vraag ons team naar meer informatie

Naast het standaard VIP pakket huurt u bij ons ook BBQ tafels, vouwfietsen en nog veel meer. Ontdek nu alle mogelijkheden en kom uw luxe motorboot bij ons huren. Neem contact met ons op door te mailen naar info@jachtcharter.com of te bellen naar (0) 111 672 890. Ook vult u ons contactformulier in wanneer u meer informatie wenst.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook