Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Een boot huren in Zeeland

Wilt u een luxe boot huren in Zeeland? Waterfront Jachtcharter biedt diverse typen boten aan in onze verhuur, gevestigd in Zeeland. Zo huurt u verschillende luxe jachten die perfect zijn onderhouden en die voorzien worden van een VIP-uitrusting. Bent u benieuwd wat een boot huren bij ons in Zeeland precies inhoudt? Wij vertellen u graag meer over onze verhuur van diverse typen boten in Zeeland. Wij bieden u alles dat u nodig heeft voor een geslaagde vaarvakantie binnen en zelfs buiten Nederland, mits u in het bezit bent van het juiste vaarbewijs.

Uw eigen luxe boot huren om Zeeland en meer te ontdekken

In Zeeland kunt u uit meerdere typen boten de perfecte boot huren voor uw verdiende vaarvakantie op de Nederlandse wateren. Alle boten uit onze verhuur zijn bestuurbaar zonder vaarbewijs doordat ze niet langer dan vijftien meter zijn en niet harder gaan dan twintig kilometer per uur. Hierdoor kunt u ook met geen tot weinig ervaring kapitein zijn van uw eigen privéjacht tijdens uw vakantie op het water. U vertrekt vanuit de 5-sterrenvertrekhaven in Kortgene, nabij Goes.

Topservice met adequate begeleiding

Wanneer u een luxe boot gaat huren bij ons in Zeeland, bent u verzekerd van topservice inclusief persoonlijke begeleiding. Zo bent u bij ons bijvoorbeeld altijd welkom voor een uitgebreide vaarinstructie voordat u vertrekt. Ontdek snel het aanbod aan perfect onderhouden boten in onze verhuur in Zeeland en besluit welke luxe boot perfect aansluit bij uw jachtvakantie en uw wensen. Gebruik de Zoek & Boek-functie voor een eenvoudige boekervaring en om snel uw ideale jacht te vinden.

Ga op vaarvakantie en huur uw eigen jacht

In onze verhuur voor luxe boten in Zeeland, vindt u een ruim assortiment aan gemotoriseerde, luxe jachten. Wilt u ook een boot huren om diverse vaargebieden in Zeeland of de omliggende omgeving te ontdekken? Wij helpen u graag met het kiezen van de perfecte jacht voor uw plezierreis of voor een dagje weg. Als u een vraag heeft of meer informatie over ons verhuurbedrijf wilt ontvangen, kunt u ons bereiken door te bellen naar (0) 111 672 890. U kunt ook e-mailen naar info@jachtcharter.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook