Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Zeilboot huren

Wilt u een zeilboot huren in Zeeland? Bekijk dan het aanbod van Waterfront Jachtcharter. Met de meest schone en volledig uitgeruste modellen kan uw vaarvakantie direct beginnen. Geniet van de luxe aan boord van uw zeilboot en voel u helemaal thuis.

Een zeilboot huren om Zeeland te verkennen

Vaar uit vanaf Delta Marina in Kortgene en ontdek het Deltagebied, een echt watersportparadijs waar u zo koers zet naar het Grevelingenmeer en het Veerse Meer. Hier bevinden zich diverse romantische eilandjes omgeven met kristalhelder zout water. Ontdek de fantastische restaurants waar u geniet van vers vis op uw bord. In Nederland heeft Zeeland daarbij de meeste zonuren, wat wel zo prettig is tijdens het varen! Wanneer u een zeilboot bij ons komt huren, bent u verzekerd van het luxe VIP pakket aan boord. Een kleine greep uit de extra’s waar u gebruik van maakt:

  • Luxe bootkussens
  • Matrasovertrekken en kussens
  • Koffie en thee
  • Gratis gasverbruik
  • Schoonmaakmiddelen voor interieur en exterieur
  • Toeristische informatie van de regio

Een onvergetelijke vaarvakantie

De zeilboot die u in Zeeland wilt huren kiest u geheel zelf uit. Maak gebruik van de zoek & boek functie en bepaal zo het type, de verblijfsduur en de vertrekhaven. Zo weet u zeker dat u precies vindt wat u zoekt. U kunt er ook voor kiezen om een zeiljacht of een luxe motorboot bij ons te huren. Mocht u nog vragen hebben, dan vult u eenvoudig ons contactformulier in. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via (0) 111 672 890 of stuur een e-mail sturen naar info@jachtcharter.com.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook