Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Luxe zeiljacht

Met een elegant en luxe zeiljacht door het hart van Zeeland varen: daar gaat menig vaarliefhebbershart sneller van kloppen. Met de slaande golven om u heen, de zon en de wind in uw haren bevindt u zich op een heerlijke plek. Of dit nu voor een dagje uit is of voor een vaarvakantie, één ding is zeker: iedereen wordt hier blij van

Huur uw luxe zeiljacht precies op maat

Bij Waterfront Jachtcharter weten we hoe wij uw zeiltocht volledig naar wens maken. Zoek & boek uw luxe zeiljacht, met de opties die u wilt, eenvoudig zelf bij ons uit. Stap met uw gezelschap op het door u gehuurde zeiljacht en vaar uit vanuit Delta Marina in Kortgene. Bent u een ervaren zeiler? Kies dan voor de avontuurlijke Oosterschelde waar u zich na 45 minuten bevindt. Bij het Veerse Meer is het vaarwater rustiger en overnacht u bovendien geheel gratis. Aan boord van uw luxe zeiljacht geniet u van ons VIP pakket. Een greep uit de extra's waar u dan van geniet:

  • Gratis gasverbruik
  • Matras met molton en overtrek
  • Luxe bootkussens voor in de kuip
  • Koffie en diverse soorten thee
  • Kussens met kussensloop

Hijs de zeilen en ga eropuit

De klapperende zeilen kunt u nu al bijna horen. Boek uw luxe zeiljacht voor de periode die u wenst en wij voorzien u graag van leuke vaarroutes. Wilt u hier meer over weten? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0) 111 672 890. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u ons mailen naar info@jachtcharter.com of vul ons contactformulier in.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook