Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene 

Privéboot

Huur een privéboot en begin uw dag met een frisse duik in de zee en eindig met een glaasje champi op het achterdek. Zoek met het hele gezin of een groepje vrienden het Hart van Zeeland op en ervaar ultieme vrijheid op het water.

Kies uw privé boot en ga voor een zeiljacht of motorjacht

Een heerlijke vakantie op zee begint met een goed uitgeruste privé boot. Kies bij ons een motorjacht en u ontvangt een goed uitgerust exemplaar waar u direct mee wegvaart. Vanbinnen en buiten zijn ze volledig schoon en voelt u zich meteen thuis. Dit geldt ook voor onze prachtige zeiljachten. Welke privéboot u ook kiest, een vaarbewijs is bij onze boten niet nodig. Allemaal voldoen ze aan de richtlijnen om hier zonder vaarbewijs mee op pad te mogen gaan. Echter raden we wel aan om met enige vaarervaring achter het roer van uw privé boot te staan. Heeft u die niet? Dan bieden wij u graag een korte vaarinstructie aan of helpen wij u op weg met een schipper.

Kies uw boot en vaar uit

Bekijk ons aanbod en reserveer de door u gewenste boot. Wij adviseren u graag over de verschillende vaarroutes die wij aanraden. Heeft u nog vragen? Vul dan ons contactformulier in of stuur uw mail naar info@jachtcharter.com. Telefonisch zijn wij te bereiken via (0) 111 672 890.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook