Ruime openingstijden

Waterfront Jachtcharter is van april tot en met oktober van 09.00 uur tot en met 18.00 uur (zondag 17.00 uur) 7 dagen in de week geopend. In de winterperiode (november tot en met maart inclusief kerstvakantie) zijn wij alleen in de weekenden gesloten.

 

Luxe vertrekhaven: Delta Marina Kortgene (Zeeland)

Ons bedrijf is gevestigd op het haventerrein van de luxe haven Delta Marina te Kortgene. U kunt gemakkelijk inladen en nadat u instructie heeft gehad over het jacht kunnen de trossen los. De haven heeft vele faciliteiten zoals een Service center, watersport winkel, gratis douches en toiletten, wasmachines, tankstation, gratis Wifi, verschillende barbecue mogelijkheden, gratis parkeerplaatsen, speeltuin en kinderboerderij voor de jongsten aan boord.

Tevens is er een fantastisch restaurant 't Veerhuus  (www.tveerhuus.nl) op de haven waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren. Delta Marina ligt rondom in het groen en is een oase van rust en gezelligheid. Kortgene is een levendige plaats met diverse restaurants, een supermarkt, geldautomaat en de winkelstraat ligt op loopafstand, maar u kunt ook van onze gratis leenfietsen gebruik maken. In het nabij gelegen Villapark & camping de Paardekreek kunt u verschillende soorten accommodaties en voorzieningen vinden. 

De Spar supermarkt in Kortgene is 6 dagen in de week open van 08.00 t/m 19.00 uur.

 

Goed verzekerd

Onze jachten zijn volledig en goed verzekerd. Het Eigen Risico begint bij € 1.000 voor de kleinere en loopt op tot  € 1.750 voor de grotere schepen. Dit bedrag dient als waarborg bij het inschepen te worden voldaan. Dit kan in contanten of met een Visa- of Mastercard autorisatie worden voldaan. Deze autorisatie wordt na afloop van uw vaarvakantie weer geannuleerd als u de boot zonder schade of gebreken heeft ingeleverd. Er wordt alleen 4% extra geautoriseerd omdat dit de kosten zijn die ons worden berekend door de creditcard maatschappij in het geval wij de waarborg moeten verrekenen. Als u geen schade maakt kost het u dus niets extra. 

Indien u de waarborg, gevolgschade of een reis verzekering wilt afsluiten verwijzen wij u graag naar https://www.kuiperverzekeringen.nl/pleziervaartuig-verzekeren/watersportvakantieverzekering/

 

Voor al onze jachten is het officieel niet verplicht in het bezit te zijn van een Vaarbewijs ( deel 1 en/of 2 ). Uiteraard is dit wel een groot voordeel bij het huren van een jacht. Alleen als u de Westerschelde of Noordzee opgaat willen wij voor uw eigen veiligheid dat er iemand met een vaarbewijs en ervaring aan boord is. Indien u op de Noordzee of Westerschelde wilt varen, dient u verplicht een Noordzeepakket aan boord te hebben. U kunt deze bij Waterfront jachtcharter reserveren. 

 

Complete uitrusting

Onze schepen zijn standaard zeer compleet uitgerust. Alle waterkaarten van het direct vaargebied en almanak deel 1 en 2 zijn aan boord. Verder beschikken al onze schepen over: Kaartplotter/GPS, marifoon , kompas, zwemvesten, verrekijker, verbanddoos, kookgerei, serviesgoed.

Al onze luxe jachten zijn zeer compleet uitgerust met onder andere opgemaakte bedden, handdoeken en luxe toilet artikelen.

En dit alles zonder meerprijs!

Kijkt u voor meer specificaties bij het door u gewenste schip en download daar de complete inventarislijst.

 

Huisdieren 

Huisdieren zijn op onze jachten in principe niet toegestaan omwille van hygiëne. Op een aantal jachten worden in overleg met de eigenaar alleen kleine honden/huisdieren toegestaan. De extra kosten voor o.a. schoonmaak hiervoor bedragen € 60,- tot €100,-

 

Gratis parkeren 

Dat is goed geregeld. U kunt uw auto bij ons voor de deur gratis parkeren. Mocht er nu echt geen plaats zijn dan kunt u uw auto veilig en gratis op de grote parkeerplaats aan het begin van de straat parkeren. Bovendien hebben we 2 laad en losplaats parkeerplekken naast ons kantoor waar u uw bagage in van die handige bagagewagentjes kunt plaatsen. Hiermee kunt u tot aan uw jacht komen.  

 

Hoge kwaliteitszorg

Voortdurend zijn wij in de weer om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen. U kunt mede die eisen bepalen, mochten er zaken zijn die voor verbetering vatbaar zijn, vertel het ons !

 

Goede service

Ons bedrijf is in het verhuurseizoen 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 18.00 (zondag tot 17.00 uur) voor vragen en/of melden van problemen/storingen. Het is goed om te weten dat wij ons best zullen doen u snel weer op weg te helpen.

 

Inschepen

In de Hiswa Huurovereenkomst staat de datum en tijd vermeld voor het inschepen. U kunt eerder komen maar wij kunnen u niet garanderen dat u eerder aan boord kunt. In het restaurant aan de waterkant kunt u vanaf 11.00 uur altijd terecht. De tijd tussen het ontschepen en inschepen is zo kort mogelijk gehouden zodat u zo lang mogelijk van uw vakantie kunt genieten. Wij vinden het heel prettig als u ons de dag voor uw vakantie even op de hoogte stelt van de te verwachten aankomsttijd. Bent u onderweg vertraagd bel ons dan even op.

 

Uitschepen

Wij verwachten van u dat u het schip weer schoon, in goede staat en op de afgesproken tijd weer inlevert. Schade door u of een ander veroorzaakt dient u direct (ook onderweg) te melden. Ook hebben wij graag dat u eventuele gebreken of andere tekortkomingen meldt. Wij kunnen dan actie ondernemen zodat de volgende huurder weer met een compleet en, vooral, veilig jacht kan uitvaren. U dient uw jacht altijd na gebruik zelf af te tanken bij het tankstation van Delta Marina in Kortgene. 

 

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook