Zeilboot & Motorboot huren in Zeeland

Ruime openingstijden

Waterfront Jachtcharter is van april tot en met oktober van 09.00 uur tot en met 18.00 uur (zondag 17.00 uur) 7 dagen in de week geopend. In de winterperiode (november tot en met maart ) zijn wij alleen in de weekenden gesloten. Van 19 december tot en met 3 januari zijn wij gesloten. Wij proberen onze klanten altijd een optimale service te verlenen. De schepen worden goed onderhouden en u komt altijd aan boord van een schoon schip.

Luxe vertrekhaven: Delta Marina Kortgene (Zeeland)

Ons bedrijf is gevestigd op het haventerrein van de luxe haven Delta Marina te Kortgene. U kunt gemakkelijk inladen en nadat u instructie heeft gehad over het schip kunnen de trossen los. De haven heeft vele faciliteiten zoals een Service center, watersport winkel, gratis douches en toiletten, wasmachines, tankstation, gratis Wifi, verschillende barbecue mogelijkheden, gratis parkeerplaatsen, speeltuin en kinderboerderij voor de jongsten aan boord.

Tevens is er een fantastisch restaurant 't Veerhuus  (www.tveerhuus.nl)op de haven waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren. Delta Marina ligt rondom in het groen en is een oase van rust en gezelligheid. Kortgene is een levendige plaats met diverse restaurants, een supermarkt, geldautomaat en de winkelstraat ligt op loopafstand, maar u kunt ook van onze gratis leenfietsen gebruik maken. In het nabij gelegen Villapark & camping de Paardekreek kunt u verschillende soorten accommodaties en voorzieningen vinden. 

De Spar supermarkt in Kortgene is 6 dagen in de week open van 08.00 t/m 19.00 uur.

 

Goed verzekerd

Onze schepen zijn volledig en goed verzekerd. Het Eigen Risico begint bij € 1.000 voor de kleinere en loopt op tot  € 1.500 voor de grotere schepen. Dit bedrag dient als waarborg bij het inschepen te worden voldaan. Dit kan in contanten of met een Visa- of Mastercard autorisatie worden voldaan. Deze autorisatie wordt na afloop van uw vaarvakantie weer geannuleerd als u de boot zonder schade of gebreken heeft ingeleverd. Er wordt alleen 4% extra geautoriseerd omdat dit de kosten zijn die ons worden berekend door de creditcard maatschappij in het geval wij de waarborg moeten verrekenen. Als u geen schade maakt kost het u dus niets extra. 

Indien u de waarborg, gevolgschade of een reis verzekering wilt afsluiten verwijzen wij u graag naar https://www.kuiperverzekeringen.nl/pleziervaartuig-verzekeren/watersportvakantieverzekering/

 

Voor al onze schepen is het officieel niet verplicht in het bezit te zijn van een Vaarbewijs ( deel 1 en/of 2 ). Uiteraard is dit wel een groot voordeel bij het huren van een schip. Alleen als u de Westerschelde of Noordzee opgaat willen wij voor uw eigen veiligheid dat er iemand met een vaarbewijs aan boord is en ervaring met zeezeilen heeft. Indien u op de Noordzee wilt zeilen dient u verplicht een Noordzeepakket aan boord te hebben. U kunt deze bij Waterfront reserveren. 

Complete uitrusting

Onze schepen zijn standaard zeer compleet uitgerust. Alle waterkaarten van het direct vaargebied en almanak deel 1 en 2 zijn aan boord. Verder beschikken al onze schepen over: Kaartplotter/GPS, marifoon , kompas, zwemvesten, verrekijker, verbanddoos, kookgerei, serviesgoed en dit alles zonder meerprijs.

Tevens zijn de motorjachten uitgerust met een roerstandaanwijzer, boeg en hekschroef (m.u.v. Linssen 34.9 AC Yvonne). Als u met een zeiljacht van plan bent om op zee te varen dient u een Noordzeepakket (reddingsvlot, lifelines, Noordzee kaarten etc.) mee te nemen. Deze veiligheidsmiddelen kunt u vooraf bij ons reserveren. Alle schepen hebben hoofdkussens, matrasovertrekken, keuken en theedoek aan boord. Wij adviseren de zeilers om lakens, slaapzakken of dekbedden zelf mee te nemen. Indien gewenst kunt u dit ook bij ons huren.

Alle luxe motorjachten zijn zeer compleet uitgerust met onder andere opgemaakte bedden en handdoeken.

Kijkt u voor meer specificaties bij het door u gewenste schip en download daar de complete inventarislijst.

Kinderen welkom

Als de kinderen het naar hun zin hebben aan boord is uw vakantie vaak ook geslaagd. Op de haven is een leuke speeltuin voor de kinderen als u even niet wilt uitvaren. Wij proberen onze schepen zo kindvriendelijk uit te rusten. Het is mogelijk voor de allerkleinsten een kindernet voor rondom de boot te reserveren. U dient dit wel zelf te monteren en demonteren. Tenslotte kunt u ook een rubberbootje met eventueel 4 pk buitenboordmotor, BBQ of voor op de motorjachten een vouwfiets bij ons huren maar let op: op = op.

Huisdieren 

Huisdieren zijn op onze schepen in principe niet toegestaan omwille van hygiëne. Op een aantal boten worden in overleg met de eigenaar alleen kleine honden/huisdieren toegestaan. De extra kosten voor o.a. schoonmaak hiervoor bedragen € 60,- 

Gratis parkeren 

Dat is goed geregeld. U kunt uw auto bij ons voor de deur gratis parkeren. Mocht er nu echt geen plaats zijn dan kunt u uw auto veilig en gratis op de grote parkeerplaats aan het begin van de straat parkeren. Bovendien hebben we 2 laad en losplaats parkeerplekken naast ons kantoor waar u uw bagage in van die handige bagagewagentjes kunt plaatsen. Hiermee kunt u tot aan uw charter schip komen.  

Hoge kwaliteitszorg

Voortdurend zijn wij in de weer om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen. U kunt mede die eisen bepalen, mochten er zaken zijn die voor verbetering vatbaar zijn, vertel het ons !

Vele opties

Er zijn mogelijkheden voor het huren van een rubberboot met/zonder buitenboordmotor, extra zwem- of reddingsvesten, vouwfiets, reddingsvlot, zeilpak e.d. Let op er is slechts een beperkte voorraad.

Goede service

Ons bedrijf is in het verhuurseizoen 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 18.00 (zondag tot 17.00 uur) voor vragen en/of melden van problemen/storingen. Het is goed om te weten dat wij ons best zullen doen u snel weer op weg te helpen.

Inschepen

In de Hiswa Huurovereenkomst staat de datum en tijd vermeld voor het inschepen. U kunt eerder komen maar wij kunnen u niet garanderen dat u eerder aan boord kunt. In het restaurant aan de waterkant kunt u vanaf 11.00 uur altijd terecht. De tijd tussen het ontschepen en inschepen is zo kort mogelijk gehouden zodat u zo lang mogelijk van uw vakantie kunt genieten. Wij vinden het heel prettig als u ons de dag voor uw vakantie even op de hoogte stelt van de te verwachten aankomsttijd. Bent u onderweg vertraagd bel ons dan even op.

Uitschepen

Wij verwachten van u dat u het schip weer schoon, in goede staat en op de afgesproken tijd weer inlevert. Schade door u of een ander veroorzaakt dient u direct (ook onderweg) te melden. Ook hebben wij graag dat u eventuele gebreken of andere tekortkomingen meldt. Wij kunnen dan actie ondernemen zodat de volgende huurder weer met een compleet en, vooral, veilig schip kan uitvaren. U dient uw huurschip altijd na gebruik zelf af te tanken bij het tankstation van Delta Marina in Kortgene. 

 

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook