Een zeiljacht of luxe motorjacht huren in Nederland

Wilt u een goed uitgerust en schoon zeiljacht of luxe motorjacht huren in Nederland voor een heerlijke vaarvakantie? Bij Waterfront bent u aan het juiste adres. Vanuit Kortgene, in het hart van Zeeland, huurt u eenvoudig bij ons een prachtig jacht om een onvergetelijke vaarvakantie te maken in het Delta gebied of zelfs daarbuiten. Wij helpen u graag op weg met vaarroutes en adviezen.

Waterfront Jachtcharter: uw watersportpartner

Uw tijd is schaars en als u dan vakantie heeft wilt u uw verdiende vakantiedagen dan ook perfect ingevuld zien. Waterfront Jachtcharter verhuurt alleen luxe charterschepen die perfect zijn uitgerust en van binnen en buiten perfect schoon zijn. Welke luxe mag u verwachten? Al onze luxe motorjachten zijn voorzien van onder andere opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso machine en Rituals toiletartikelen. Al onze luxe zeiljachten zijn voorzien van onder andere bootkussens, keukenlinnen, matras overtrekken en kussens

Een zeil- of luxe motorjacht huren in Zeeland

Het Deltagebied: Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Antwerpen is het watersportparadijs van Nederland. Zout en zoet water, diverse romantische eilandjes in het Grevelingenmeer en Veerse Meer waar u vaak gratis kunt overnachten, kristalhelder zout water, bruinvissen en zeehonden, fantastische restaurants waar u de lekkerste vis en schaaldieren eet. Om u te overtuigen, heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en dat is wel een prettig idee voor een vaarvakantie. Onervaren en ervaren watersporters komen allemaal aan hun trekken in het Deltagebied.

Varen met uw luxe motorjacht door heel Nederland?

Ook dat kan uitstekend vanuit Kortgene. Wij hebben diverse vaartochten voor u uitgestippeld en kunnen kant en klaar routes aanleveren. Naar de Biesbosch, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam of noem maar op. Wilt u toch een andere route? Wij helpen u graag op weg en kennen alle mooie vaarwegen van Nederland. Samen maken we de route van uw wensen!  

 

Een jacht huren, maar geen vaarbewijs?

Al onze schepen zijn vaarbewijsvrij. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig als uw schip kleiner is dan 15 meter of niet sneller kan dan 20 kilometer per uur. Uiteraard is het wel vereist om enige vaarervaring te hebben. Als u die niet heeft, helpen wij u graag op weg met een schipper of een korte vaarinstructie.

 

 

Klik hier voor de beleving van onze klanten

Boek direct

De ideale watersportvakantie in Nederland!