Zeiljacht of motorjacht huren in Zeeland, Biesbosch, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant

Wilt u een goed uitgerust en schoon zeiljacht of motorjacht huren voor een heerlijke vaarvakantie?

Bij Waterfront bent u bij het juiste adres.

Geen vaarbewijs?

Al onze schepen zijn vaarbewijs vrij. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig als uw schip kleiner is dan 15 meter of niet sneller kan dan 20 kilometer per uur. Uiteraard is het wel verstandig om enige vaarervaring te hebben. Als u dit niet heeft helpen wij u graag op weg met een schipper of een korte vaarinstructie.

Onze luxe motorjachten huurt u vanuit 2 locaties in Nederland: Delta Marina in Kortgene en Jachthaven Kempers in Aalsmeer/Leimuiden.

Al onze luxe zeiljachten zijn te huur vanuit Delta Marina in Kortgene. 

 

Waarom huren bij Waterfront Jachtcharter

Uw tijd is schaars en als u dan vakantie heeft wilt u uw schaarse vakantiedagen dan ook perfect ingevuld zien. Waterfront verhuurt alleen luxe charter schepen die perfect zijn uitgerust, van binnen en buiten echt schoon zijn. Daarnaast hebben al onze schepen een VIP pakket.   

Al onze luxe motorjachten zijn standaard onder andere voorzien van opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso machine en Rituals toiletartikelen.

Al onze luxe zeiljachten zijn standaard onder andere voorzien van bootkussens, keukenlinnen, matras overtrekken en kussens

 

Waarom huren in Zeeland

Het Deltagebied (Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Antwerpen) is het watersport paradijs van Nederland. Zout & zoet water, diverse romantische eilandjes in het Grevelingenmeer en Veerse Meer waar je vaak gratis kan overnachten, kristal helder zout water, Bruinvissen en zeehonden, fantastische restaurants waar je de lekkerste vis en schaaldieren kan eten. Om u te overtuigen, heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en dat is wel een prettig idee voor een vaarvakantie. Onervaren en ervaren watersporters komen allemaal aan hun trek in het Deltagebied.

 

Sloepen en kielbotenverhuur

Waterfront heeft de exploitatie van de dag verhuur van sloepen en kleine zeilboten op Delta Marina Kortgene overgedaan aan Sloep & Meer. Zij werken vanuit dezelfde locatie op Delta marina in Kortgene. Kijk voor meer info en boekingen op www.sloepenmeer.nl 

 

Boek direct

De ideale watersportvakantie in Nederland!