Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Een volledig uitgeruste boot huren als particulier

Wanneer u een boot wilt huren als particulier, bent u bij Waterfront Jachtcharter aan het juiste adres. Gun uzelf een heerlijke vaardag of vaarvakantie met het hele gezin of met een groep vrienden. Ontdek de verschillende wateren rondom Nederland met een luxe motorjacht of zeiljacht van uw dromen. De optimaal voorziene boten zorgen ervoor dat u geniet van een onbezorgde vakantie.

Uw luxe boot huren als particulier

Wanneer u graag op pad zou willen met een motor- of zeiljacht huur u het met gemak bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw ideale boot gereedstaat om uit te varen. Brandschoon en goed uitgerust gaan u en uw gezelschap op pad. Wilt u een boot huren, maar heeft u als particulier geen vaarbewijs? Dat is geen probleem. Al de schepen die wij aanbieden zijn vaarbewijsvrij te gebruiken. Wanneer een schip kleiner is dan vijftien meter of niet sneller dan twintig kilometer per uur kan, is een vaarbewijs namelijk niet nodig. Wel is het vereist om achter het roer te kruipen met enige ervaring. Heeft u dat niet, dan delen wij graag onze expertise met u. Door middel van een korte vaarinstructie of een schipper die met u meegaat, gaat u goed voorbereid op pad.

Ervaar ultieme vrijheid op het water

U als particulier zoekt eenvoudig online uit welke boot u wilt huren. Wanneer u vragen heeft, neemt u telefonisch contact met ons op via (0) 111 672 890. Mailen kan ook naar info@jachtcharter.com, of vul ons contactformulier op de website in. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook