SAfire Cooker BBQ nieuwe extra optie

06 maart 2017

De SAfire cooker hebben wij voor 2017 als extra optie voor u. Een roestvast stalen BBQ van hoge kwaliteit. Compleet met draagtas, bakplaat, grillplaat en rooster voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Met de Ultra Quick briketten kunt u binnen 2 minuten aan de slag en wel bi...

Nieuw motorjacht in onze vloot

15 februari 2017

Vanaf begin April kunt u vanuit Aalsmeer bij Waterfront Jachtcharter een modern en zeer luxe uitgevoerde Steeler motorjacht huren. Met dit luxe motorjacht kunt met maximaal 6 personen heel Nederland ontdekken. 

Nieuw motorjacht in onze vloot

15 februari 2017

Vanaf april 2017 kunt u vanuit Delta Marina Kortgene bij Waterfront een splinternieuwe luxe Jetten 38 AC huren. Een zeer compleet uitgerust schip voor een heerlijke vaarvakantie over de Zeeuwse wateren

Nieuw in 2017: Beneteau Oceanis 34

07 november 2016

Beleef zelf de perfecte vaareigenschappen van deze Oceanis 34. Het schip heeft drie cabines voor maximaal 6 opvarenden. De uitrusting is zeer compleet voor een heerlijke vaarvakantie in het Delta gebied.

Nieuwe website Veerse Meer

26 oktober 2016

Onlangs is de nieuwe website www.veersemeer.com gelanceerd. Op deze zeer nuttige website vind je alle relevante informatie ter voorbereiding van je vaar vakantie op het Veerse Meer. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook