Een luxe jacht huren

Wilt u een goed uitgerust en schoon jacht huren in Nederland voor een heerlijke vaarvakantie? Bij Waterfront Jachtcharter kunt u terecht voor luxe jachtverhuur. Vanuit Kortgene, in het hart van Zeeland, kunt u bij ons eenvoudig een prachtig jacht huren om een onvergetelijke vaarvakantie te maken in het Delta gebied of zelfs daarbuiten. Wij helpen u graag op weg met vaarroutes en adviezen.

Onze vroeg boekkorting is verlengd! Verdien eenvoudig 5%.

 

 

Een luxe jacht huren voor een welverdiende vakantie

Waterfront Jachtcharter is uw watersportpartner op het gebied van jachtverhuur in Zeeland. Uw tijd is schaars en als u dan vakantie heeft, wilt u uw verdiende vakantiedagen ook perfect ingevuld zien. Waterfront Jachtcharter verhuurt alleen luxe charterschepen die perfect zijn uitgerust en van binnen en buiten perfect schoon zijn. Welke luxe mag u verwachten? Al onze luxe motorjachten zijn voorzien van onder andere opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso machine en Rituals toiletartikelen. Tevens zijn onze luxe zeiljachten voorzien van onder andere bootkussens, keukenlinnen, matras overtrekken en kussens.

Een zeil- of luxe motorjacht huren in Zeeland

Het Deltagebied: Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Antwerpen is hét watersportparadijs van Nederland. Zout en zoet water, diverse romantische eilandjes in het Grevelingenmeer en Veerse Meer, waar u vaak gratis kunt overnachten, kristalhelder zout water, bruinvissen en zeehonden en fantastische restaurants waar u de lekkerste vis en schaaldieren eet. Om u te overtuigen, heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en dat is wel een prettig idee voor een vaarvakantie. Onervaren en ervaren watersporters komen allemaal aan hun trekken in het Deltagebied.

Vaar met uw luxe motorjacht door heel Nederland

Wij hebben diverse vaartochten voor u uitgestippeld en kunnen kant en klaar routes aanleveren bij ons jachtverhuur. Wilt u met een luxe motorjacht naar de Biesbosch, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam? Of wilt u toch een andere route? Wij helpen u graag op weg en kennen alle mooie

Een jacht huren, maar geen vaarbewijs?

Al onze schepen zijn vaarbewijsvrij. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig als uw schip kleiner is dan 15 meter of niet sneller kan dan 20 kilometer per uur. Uiteraard is het wel vereist om enige vaarervaring te hebben wanneer u een jacht gaat huren. Als u die niet heeft, helpen wij u bij onze jachtverhuur graag op weg met een schipper of een korte vaarinstructie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze jachtverhuur? Neem dan contact met ons op!

Als u een zeiljacht wilt huren voor een dag of dagdeel met schipper en gastvrouw moet u kijken op www.varenopdegrevelingen.nl

Als u op zoek bent naar een dag teambuilding met een professionele coach moet u eens kijken op www.blueskybehaviour.com

Onze Pluspunten

 Persoonlijke begeleiding

 Perfect onderhouden en compleet uitgeruste jachten

 Prachtige 5-sterren vertrekhaven Delta Marina Kortgene

 Vaarinstructie voorafgaand aan uw vaarvakantie altijd mogelijk

 

 

Klik hier voor de beleving van onze klanten

 

Boek direct

De ideale watersportvakantie in Nederland!