Een luxe jacht of boot huren

Wilt u een goed uitgerust en schoon jacht huren in Nederland voor een heerlijke vaarvakantie? Bij Waterfront Jachtcharter in Zeeland kunt u terecht voor luxe jachtverhuur en bootverhuur. Vanuit Kortgene kunt u bij ons eenvoudig een prachtig jacht of boot huren om een onvergetelijke vaarvakantie te beleven in het Deltagebied of daarbuiten. Wij helpen u graag op weg met vaarroutes en adviezen. 

 

Een luxe jacht huren voor een welverdiende vakantie

Waterfront Jachtcharter in Zeeland is uw watersportpartner op het gebied van bootverhuur en jachtverhuur in Zeeland. Uw tijd is schaars en als u dan vakantie heeft, wilt u uw verdiende vakantiedagen ook perfect ingevuld zien. Waterfront Jachtcharter verhuurt alleen luxe charterschepen die perfect zijn uitgerust en van binnen en buiten perfect schoon zijn. Welke luxe mag u verwachten? Al onze luxe motorjachten zijn voorzien van onder andere opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso machine en Rituals toiletartikelen. Tevens zijn onze luxe zeiljachten voorzien van onder andere kuipkussens, keukenlinnen, matras overtrekken en kussens.

Zeiljacht en luxe motorjacht verhuur in Zeeland

Het Deltagebied: Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Antwerpen is hét watersportparadijs. Zout en zoet water, diverse romantische eilandjes in het Grevelingenmeer en Veerse Meer, waar u vaak gratis kunt overnachten, kristalhelder zout water, bruinvissen en zeehonden en fantastische restaurants waar u de lekkerste vis en schaaldieren eet. Om u te overtuigen, heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en dat is wel een prettig idee voor een vaarvakantie. Onervaren en ervaren watersporters komen allemaal aan hun trekken in het Deltagebied.

Vaar met uw luxe motorjacht door heel Nederland

Wij hebben diverse vaartochten voor u uitgestippeld en kunnen kant-en-klare routes aanleveren bij ons jachtverhuur en bootverhuur. Wilt u met een luxe motorjacht naar de Biesbosch, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam? Of wilt u toch een andere route? Wij helpen u graag op weg en kennen alle mooie vaarwegen van Nederland. Samen maken we de route van uw wensen! Bekijk onze mogelijkheden van jachtverhuur en kies uw favoriet.

Geniet op van het water

Bij Waterfront Jachtcharter kunt u genieten van een welverdiende vakantie op het water van Zeeland. Wilt u graag ook een andere route varen? Wij hebben verschillende vaarroutes ontwikkeld. Wij verzorgen jachtverhuur in Zeeland en omstreken. Denkt u hierbij aan een luxe motorjacht of een schitterend zeiljacht om heerlijk van uw vrijheid te genieten op het open water. Wilt u graag de Oosterschelde op varen? Bekijk dan vooraf onze tarieven en bepaal hoelang u wilt dat uw unieke vaarvakantie duurt. Een jacht huren, maar geen vaarbewijs? Al onze schepen zijn vaarbewijsvrij. Op de Noordzee en de Westerschelde mag u niet varen zonder vooroverleg met Waterfront Jachtcharter. Dit zijn vaargebieden met een hoog risico en hiervoor dient uw vaarervaring toereikend te zijn en dient u een Noordzeepakket verplicht af te nemen.

Vaar instructie

In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig als uw schip kleiner is dan 15 meter of niet sneller kan dan 20 kilometer per uur. Uiteraard is het wel vereist om vaarervaring te hebben wanneer u gaat watersporten. Als u die niet heeft, helpen wij u graag op weg met een schipper of met een vaarinstructie. De vaarinstructie proberen wij in te plannen in de eerste uren van uw vaarperiode. Dit gebeurt altijd in blokken van 3 uur. Het aantal blokken vindt plaats in onderling overleg, net zo lang totdat onze instructeur er van overtuigd is dat u zelfstandig veilig kunt varen. Onze watersport accommodatie beschikt ook over een instructie ruimte voor theorieles. Daarnaast beschikken we over een toilet en douche om na een dag watersporten weer fris op pad te gaan. Dit alles om u als klant optimaal te bedienen. 

Verzamel uw bemanning en vaar eropuit

Heeft u het gewenste schip gevonden bij onze bootverhuur en wilt u Zeeland ontdekken? Dan lichten wij u graag in over de mooiste vaarroutes die u dan volgt. Wanneer u graag het complete VIP-pakket wilt weten of vragen heeft over onze bootverhuur, neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel ons via (0) 111 672 890 en wij staan u graag te woord of stuur een e-mail naar info@jachtcharter.com. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

 

 

 

Onze Pluspunten

 Persoonlijke begeleiding

 Perfect onderhouden en compleet uitgeruste jachten

 Prachtige 5-sterren vertrekhaven Delta Marina Kortgene

 Vaarinstructie voorafgaand aan uw vaarvakantie altijd mogelijk

 

Covid-19 maatregelen bootverhuur

Waterfront Jachtcharter werkt volgens de RIVM maatregelen in verband met het Covid-19 virus.

Bovendien hanteren wij voor de bootverhuur de volgende maatregelen in overleg met de HISWA Recron.

 • Wij trachten zoveel mogelijk contactsituaties te voorkomen.
 • Betalen van de waarborg alleen mogelijk per pin of creditcard
 • geen contant betalingen mogelijk
 • Voor gezinnen/huishoudens is het wel mogelijk om met meerdere personen een boot te huren. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat de huurder zelf voldoende maatregelen treft om verspreiding te voorkomen.
 • Als het gezelschap geen familie is, dan, niet meer dan 3 personen per boot
 • Minimaal 1,5 meter afstand houden van alle bezoekers op en rond de jachthaven
 • In-check alleen mogelijk door de hoofdboeker op 1,5 meter afstand
 • Maximaal 2 personen in de receptie, met in acht neming van 1,5 meter afstand.
 • Ons sanitairgebouw is gelukkig weer gesloten. Aan boord beschikt u over alle sanitaire voorzieningen.
 • Ook ons eigen kantoor beschikt over een toilet en doucheruimte.
 • Bij de entree staat desinfecteren middel gereed. Graag uw handen desinfecteren bij binnenkomst.
 • Geen toegang of huur mogelijk bij corona verschijnselen/klachten
 • Volg de eventuele instructies/adviezen van de medewerkers
 • Bent u onderweg op het water, dan graag ook de regels opvolgen.

 

 

 

Klik hier voor de beleving van onze klanten

 
 
 

Boek direct

De ideale watersportvakantie in Nederland!