Een zeiljacht of motorjacht huren in Nederland

Wilt u een goed uitgerust en schoon zeiljacht of motorjacht huren in Nederland voor een heerlijke vaarvakantie? Bij Waterfront bent u aan het juiste adres. Vanuit Zeeland, De Biesbosch, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant huurt u eenvoudig bij ons een prachtig exemplaar. Onze luxe motorjachten en onze luxe zeiljachten huurt u vanuit onze locatie in Nederland: Delta Marina in Kortgene.

Waterfront Jachtcharter; uw watersportpartner

Uw tijd is schaars en als u dan vakantie heeft wilt u uw verdiende vakantiedagen dan ook perfect ingevuld zien. Waterfront Jachtcharter verhuurt alleen luxe charterschepen die perfect zijn uitgerust en van binnen en buiten perfect schoon zijn. Welke luxe mag u verwachten? Al onze luxe motorjachten zijn voorzien van onder andere opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso machine en Rituals toiletartikelen. Al onze zeiljachten zijn voorzien van onder andere bootkussens, keuken linnen, matras overtrekken en kussens inclusief sloop

Een zeil- of motorjacht huren in Zeeland

Het Deltagebied (Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Antwerpen) is het watersportparadijs van Nederland. Zout en zoet water, diverse romantische eilandjes in het Grevelingenmeer en Veerse Meer waar u vaak gratis kunt overnachten, kristalhelder zout water, bruinvissen en zeehonden, fantastische restaurants waar u de lekkerste vis en schaaldieren eet. Om u te overtuigen, heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en dat is wel een prettig idee voor een vaarvakantie. Onervaren en ervaren watersporters komen allemaal aan hun trekken in het Deltagebied.

Een jacht huren, maar geen vaarbewijs?

Al onze schepen zijn vaarbewijsvrij. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig als uw schip kleiner is dan 15 meter of niet sneller kan dan 20 kilometer per uur. Uiteraard is het wel vereist om enige vaarervaring te hebben. Als u die niet heeft, helpen wij u graag op weg met een schipper of een korte vaarinstructie.

Uw motorjacht huren in het Groene Hart van Nederland

Wilt u heerlijk comfortabel toeren aan boord van een luxe motorjacht over kanalen, rivieren en meren? Of wilt u culturele steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en Rotterdam verkennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hoe mooi het Groene Hart van Nederland eigenlijk is en kom tot rust aan boord van de luxe motorjachten. De meest romantische rivier van Nederland: de Vecht met zijn vele prachtige landhuizen en gezellige plaatsjes verkent u middels een modern uitgerust zeiljacht van Waterfront Jachtcharter.

 

Klik hier voor de beleving van onze klanten

Boek direct

De ideale watersportvakantie in Nederland!