Proclaimer

Waterfront Jachtcharter respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Waterfront Jachtcharter committeert zich aan de huidige wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Hier kunt u lezen hoe wij op deze website omgaan met uw persoonlijke gegevens.

U kunt de website van Waterfront Jachtcharter bezoeken zonder ons enige persoonlijke informatie te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij persoonlijke informatie van u vragen. Bijvoorbeeld om met u te corresponderen, uw aanvraag naar additionele informatie te verwerken of als u zich wilt abonneren op onze elektronische nieuwsbrief.

De informatie die de Waterfront Jachtcharter op deze wijze verzamelt, wordt gebruikt om aan uw verzoek te kunnen voldoen.

Waterfront Jachtcharter zal uw gegevens nooit verstrekken aan derden, behalve als zij hiertoe wettelijk verplicht wordt of als dit nodig is om aan uw verzoek te kunnen voldoen. Voor statische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern onderzoek en voor verbetering van de website van de Waterfront Jachtcharter. Deze informatie herleiden wij niet tot een individuele bezoeker, dit betekent dat de identiteit van onze bezoekers onbekend blijft.

U hebt op de website van Waterfront Jachtcharter de mogelijkheid om u aan te melden voor onze elektronische nieuwsbrief. U ontvangt dan periodiek per email onze nieuwsbrief. De gegevens die u bij inschrijving opgeeft, kunnen door ons worden gebruikt om onze informatieverschaffing en dienstverlening beter af te stemmen op uw wensen. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen door op de button "afmelden" op deze website te klikken.

Waterfront Jachtcharter gebruikt een nieuwsbrief waarin mailingresultaten van HTML compliant ontvangers worden geregistreerd om zodoende onze communicatie met u nog beter op u te kunnen afstemmen. De website van Waterfront Jachtcharter kan koppelingen naar andere websites bevatten. Op het privacy beleid van deze websites heeft Waterfront Jachtcharter geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook