Geen vaarbewijs nodig

 Verzorgd, schoon en compleet

 Huren vanuit Kortgene en Leimuiden

Luxe motorjacht

Met een luxe motorjacht ontdekt u de Nederlandse wateren in optimaal comfort. Heerlijk om met uw vrienden, familie of geliefde een bijzondere dag te ervaren op het water. In het Deltagebied is er namelijk volop leven; het is een echt watersport paradijs. Vaar en stukje door en ontdek de diverse romantische eilandjes in het Gravelingenmeer. Overnacht daarna gratis op het Veerse Meer en spot de speelse zeehonden. Een prachtige beleving!

Huur uw luxe motorjacht zonder vaarbewijs

Wanneer u een luxe motorjacht wilt huren, is het vereist om al wat vaarervaring te hebben. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer er op het water het een en ander van u gevraagd wordt. Het is echter wel mogelijk om onze luxe motorjachten zonder vaarbewijs te huren, aangezien deze niet langer zijn dan vijftien meter of harder kunnen dan twintig kilometer per uur.

Kies uw vertrekhaven en laat uw vaardag beginnen

Wanneer u bij ons een luxe motorjacht heeft uitgezocht, vaart u uit vanaf Kortgene in Zeeland. Geniet aan boord van ongekende luxe. Uw bedden zijn opgemaakt, er liggen handdoeken voor u klaar, u maakt gebruik van koffie en thee en nog veel meer. Ontdek ons standaard VIP pakket wanneer u een luxe motorjacht huurt. Bij vragen stuurt u uw mail naar info@jachtcharter.com of neemt u telefonisch contact op via (0) 111 672 890.  

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook