Haal meer rendement uit uw jacht

Zorgeloos een eigen jacht hebben

Steeds meer liefhebbers van de watersport hebben minder tijd om aan boord van hun jacht te verblijven. Uit ervaring blijkt dat de gemiddelde watersporter nog geen 4 weken per jaar aan boord is. De kosten en het onderhoud van uw jacht  blijven echter doorlopen. Wellicht kunnen wij als Waterfront Jachtcharter u een oplossing aanbieden met ons charter management concept. Wij beheren uw jacht en dragen voor alles zorg. U heeft alleen de lusten. 

Als professioneel Jachtcharter bedrijf verhuren wij zeiljachten en motorjachten. 

Buy & Charter concept

Uitgangspunt voor dit concept is het behalen van gunstige propositie voor alle betrokken partijen U als eigenaar van het jacht en Waterfront Jachtcharter als verhuurder van het jacht.

Waarom charteren bij Waterfront Jachtcharter?

Waterfront Jachtcharter heeft een team van ervaren enthousiaste mensen. Het is een sterk dynamisch en gezond bedrijf dat gesitueerd is op één van de mooiste watersportlocaties van Nederland, Delta Marina Kortgene aan het Veerse Meer. Van hieruit kan men geheel Nederland en België verkennen. Een hoge klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij de Waterfront Jachtcharter.

Hoe werkt het Buy & Charter concept?

In het kort beschreven: U koopt een zeil- of motorjacht. Omdat u het jacht koopt en verhuurt aan een professioneel jachtcharter bedrijf voor een periode van 3 tot 5 jaar kunt u de 21% B.T.W. direct terugvorderen van de belastingdienst. Tevens is ook het onderhoud in de B.T.W. terug te vorderen bij de belasting. Het jacht wordt vanaf eind maart tot en met eind oktober voor een periode van 3 tot 5 jaar verhuurd bij Waterfront Jachtcharter in Kortgene aan het Veerse Meer.

De verhuurvoorwaarden worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De belangrijkste punten hierin betreffen:

  • U betaald als eigenaar de ligplaats, de verzekering en het groot onderhoud,
  • Waterfront jachtcharter is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud,
  • U heeft in samenspraak met Waterfront jachtcharter recht op gebruik van uw eigen jacht voor een periode van maximaal 30 dagen en natuurlijk op last minute basis.

Goedkoper kunt u een nieuw eigen jacht niet varen!

Hoe zit het met de promotie van de Jachtcharter

Waterfront jachtcharter zal uw jacht uitgebreid promoten op (internationale) portals en watersportbeurzen. Daarnaast heeft Waterfront Jachtcharter zijn eigen website http://www.jachtcharter.com  in het Nederlands, Duits en Engels met meer dan 50.000 unieke bezoekers per jaar. Er wordt tevens jaarlijks een breed pakket van marketing promotiemiddelen ingeschakeld om een maximale verhuur te bewerkstelligen.

Hoe ontvang ik meer specifieke informatie?

U bent van harte welkom in Delta Marina Kortgene voor een persoonlijke kennismaking met de Waterfront Jachtcharter. In dit gesprek met Danny van Solm zal hij u alle ins en outs vertellen.

U kunt dan tevens de 5 sterren uitvalsbasis van uw mogelijke jacht verkennen. Voor een afspraak kunt u bellen met de Waterfront Jachtcharter 0111-672890 of een e-mailbericht sturen naar info@jachtcharter.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook