Haal meer rendement uit uw jacht

Zorgeloos een eigen jacht hebben

Steeds meer liefhebbers van de watersport hebben minder tijd om aan boord van hun jacht te verblijven. Uit ervaring blijkt dat de gemiddelde watersporter nog geen 4 weken per jaar aan boord is. De kosten en het onderhoud van uw jacht  blijven echter doorlopen. Wellicht kunnen wij als Waterfront Jachtcharter u een oplossing aanbieden met ons charter management concept. Wij beheren uw jacht en dragen voor alles zorg. U heeft alleen de lusten. 

Als professioneel Jachtcharter bedrijf verhuren wij zeiljachten en motorjachten. 

Buy & Charter concept

Uitgangspunt voor dit concept is het behalen van een gunstige propositie voor alle betrokken partijen. U als eigenaar van het jacht en Waterfront Jachtcharter als verhuurder en beheerder van uw jacht.

Waarom charteren bij Waterfront Jachtcharter?   

Het is een sterk dynamisch en gezond bedrijf dat een charterbasis heeft op de mooiste watersportlocatie van Nederland. Delta Marina Kortgene aan het Veerse Meer. Van hieruit kan men onder andere het Deltagebied verkennen maar ook België en de rest van Nederland is goed te bereiken bij een week of meerder weken huur.

Hoe werkt het Buy & Charter concept?        

In het kort beschreven: U koopt een jacht. Omdat u het jacht koopt en verhuurt aan een professioneel jachtcharterbedrijf voor een periode van ten minste 3 jaar kunt u de 21% BTW direct terugvorderen van de belastingdienst. Het jacht wordt vanaf eind maart tot en met begin november voor een periode van 3 jaar verhuurd bij Waterfront Jachtcharter. De verhuurvoorwaarden worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De belangrijkste punten hierin zijn: U betaalt als eigenaar de ligplaats, de verzekering en het groot onderhoud. Waterfront Jachtcharter is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud. U heeft de eerste keus bij het gebruik van uw eigen jacht voor een periode van maximaal 30 dagen en op last minute basis. U ontvangt 60 % en Waterfront Jachtcharter 40% van de huuropbrengsten. Ook het groot onderhoud kan Waterfront Jachtcharter voor u verzorgen.

Hoe zit het met de promotie van de Jachtcharter? 

Waterfront Jachtcharter promoot uw jacht op diverse wijzen. Daarnaast heeft Waterfront Jachtcharter een eigen folder en website www.jachtcharter.com  in het Nederlands, Duits en Engels met meer dan 50.000 unieke bezoekers per jaar. Er wordt tevens jaarlijks een breed pakket van marketing promotiemiddelen ingeschakeld om een maximale verhuur te bewerkstelligen.

Hoe ontvang ik meer specifieke informatie?          

U bent van harte welkom in Delta Marina Kortgene voor een persoonlijke kennismaking met Waterfront Jachtcharter. In dit gesprek met Danny van Solm zal hij u alle ins en outs vertellen. Voor een afspraak kunt u bellen met Waterfront jachtcharter +31 (0) 111-672890 of een e-mailbericht sturen naar info@jachtcharter.com.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Like us on FacebookLike ons op Facebook