Events in de Zeeuwse Delta

Events, teambuilding, personeelsuitje, exclusief vergaderen

Samen op het water zijn doet de mens goed. Uit ruime ervaring weten wij dat zodra bedrijven of organisaties met hun klanten of personeel aan boord op het water zitten er iets met hen gebeurt. Het maakt iets los in de mensen en geeft een positieve impuls aan onderlinge personele relaties. Misschien herkent u dit en anders moet u het gewoon eens proberen.

Wij beschikken over een vloot van diverse comfortabele zeiljachten die bij uitstek geschikt zijn voor een event  tot 50 personen ( max 8 personen per schip). Dit kan per dag of dagdeel in combinatie met andere activiteiten. Een ervaren schipper is uw gastheer en laat u kennis maken met alle facetten van het zeilen.

Ook de catering kan door ons georganiseerd worden. Wilt u ook overnachten of een vergaderfaciliteit in de omgeving? Wij kennen diverse accommodaties voor een kwalitatief hoogwaardige invulling.

Voor een combinatie met een andere sportieve activiteit bent u bij ons ook aan het goede adres. Samen met u ontwikkelen wij voor u een onvergetelijk event.

Prijs: € 850,- per schip per dag
€ 635,- per schip per halve dag

Catering vanaf € 27,- voor een zeer complete lunch inclusief (fris)drank

Exclusieve events

Wij bieden wij u een exclusieve motorjacht aan voor een event van minimaal 2 uur met catering indien gewenst.
Wij maken graag in overleg met u een vaar event op maat.
Prijzen zijn exclusief  BTW, brandstof, havengelden en catering en inclusief schipper


Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Like us on FacebookLike ons op Facebook